RESUM REUNIÓ divendres 19 setembre de la llista

Hola a tothom …

aquest dia ens varem veure més de 20 persones per parlar dels objectius de la llista

VAREM PARLAR:

– som ja 83 persones a la llista.
– hi ha molta gent que està en una situació complicada al barri com demostren els mails que rebem.
– aquest dijous 25 conjuntament amb la AVV Porta farem una entrevista amb la Regidoria de Nou Barris per explicar les nostres demandes a l’administració
– volem estendre la llista de demandants habitatge lloguer assequible a altres barris del Districte
– anirem a explicar aquestes demandes a la Coordinadora d’Entitats de Nou Barris per demanar el seu recolzament. També al plenari del Districte. El proper dia 10 octubre demanarem a la Secretaria Habitatge Generalitat i de l’Ajuntament que es necessari satisfer el dret a l’habitatge a la gent treballadora sense més dilacions.
– varem escollir 4 persones de la llista que acompanyaran a la AVV de Porta a la reunió del 25 amb la Regidoria de Nou Barris.

URGENT: els propers dies necessitem ajuntar-nos plegats en determinades accions que visibilitzin el problema de l’habitatge. NO POTS FALTAR …

CALENDARI:

# dijous 25 setembre a les 18’30 a pza Madres de mayo- benzinera pi i Molist cita previa per acompanyar a la AVV i comisio amb la reunio amb la Regidoria, cal venir tothom que pugui. Cal demostrar que la llista no es cosa de quatre.
#divendres 26 de setembre aniran dos companys a la Coordinadora Entitats a buscar recolzament 20h. Casal de prosperitat
# dimats 30 setembre. cita previa pza Madres de mayo Plenari Ajuntament cal estar tots i demanar paraula per explicar la problemàtica a tots els presents i especialment als partits del consistori.
#divendres 10 octubre. anirem a explicar a una Jornades sobre habitatge a la sra.Carme TRILLA i al sr. Antoni SOROLLA, responsables d’habitatge de Generalitat i Ajuntament les notres demandes.
# divendres 31 octubre quasi segur una nova assemblea…

per correo o mòbil us informarem de més coses

una abraçada a totes i tots..
———————————————————-

image_pdfobtenga un pdf del documentoimage_printimprima solo el documento

Deja un comentario