Això és una estafa: Prosperitat un pis de la bossa jove a 750 € per 50 m2

image_pdfimage_print
  • Prosperitat: La borsa de lloguer social de l’Ajuntament, t’envia a buscar pis al Patronat Municipal de l’Habitatge i aquesta a una seguent anomenada Provivienda, diuen sense ànim de lucre, on hi ha pisos disponibles, entre els quals trobem l’oferta Ref: 080010429 on et cobren 725 per 50m2.
  • A PORTA els pisos 10HJ per joves tenen rendes més elevades que molts de renda lliure: més de 10 euros per m2.
  • PORTA: L’acabat d’estrenar edifici de 10HJ del carrer La Selva 57 ja té deficiències vàries, avàries, instal·lacions que no funcionen, etc. Els joves estan intentant organitzar-se mentre cadascú fa el que pot. El mateix que ha passat als 10HJ de Manuel Sancho, 15-17 (sota l’escola de música de Nou Barris), on els llogaters han viscut entre tota mena d’avàries i deficiències des de que va ser entregat aquest equipament “social” als seus usuaris fa quasi 3 anys. Entre Ajuntament i Administrador privat de finques es passen els morts.

10HJ al carrer La Selva 57

Deja un comentario