Hem estat a Zona Nord amb les Associacions de Veïns per combatre la crisi als barris

image_pdfimage_print

El passat dia 17 de setembre varem ajudar a les Associacions de Veïns i veïnes de Zona Nord (Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona) a presentar al veïnat un Pla per salvar la crisi al barri.
Zona Nord va rebre aquests anys una gran quantitat de nouvinguts  per la seva condició de barri extrem. Ara la crisi ha estat molt dura. Segons l’EPA som el segon Districte de la ciutat, després de Ciutat Vella, amb un dels nivells més alts d’atur i aquest arriba a la Zona Nord a indexs del 50% d’atur en les persones en edat de treballar.
L’assemblea va tractar …

  • Habitatge de lloguer públic.
  • les problemàtiques dels hipotecats.
  • la xacra de l’atur al barri.

El President de l’Associació de Veïns i Veïnes de C.Meridiana i una vocal de Vallbona juntament amb la nostra Associació 500×20, Plataforma Afectats per l’hipoteca i Oficina de Drets Socials del barri fan fer un anàlisi de com la crisi afecta i de quina manera podem presentar un pla alternatiu per donar feina a la gent.
Podeu veure l’octaveta amb les demandes >>>aquí>>>
Us informarem de com avança el pla de lluita …

Deja un comentario