Els col·lectius gitanos recolzen el dret a l’habitatge d’emergència de la familia PÉREZ-SANTIAGO

image_pdfimage_print

El col·lectiu gitano s’està movent per impedir el desnonament de la familia de Verdum. La manca d’habitatge públic de lloguer i assequible, deficit historic de la ciutat, castiga especialment als col·lectius més vulnerables a la crisi.
Com la familia Perez-Santiago, dones, joves, aturats, immigració i gent gran són alguns del col·lectius més castigats per la manca històrica d’un Parc Públic de Lloguer assequible com el que existeix a moltes ciutats de Europa. NI tant sols hi ha un nombre suficient d’habitatges d’emergència que reclama la Síndica de Greuges de Barcelona.
En 35 d’anys de govern PSC-ICv no han estat capaços d’aconseguir-ho. Quina vergonya!
Aquesta és la principal reivindicació de la nostra Associació.

Deja un comentario