victòria: HEM PARAT EL 3ER. INTENT DE DESNONAMENT A VERDUM

image_pdfimage_print

Aquest mati a prop de les 10 del mati un grup de 60 persones agrupades entorn la crida de l’Associació 500×20 i l’Oficina de Drets Socials de Nou Barris, amb el recolzament d’una llarga llista de persones veïnes del barri i entitats, des de CGT a l’Assemblea de Barcelona, Assemblea d’aturats, Co-Bas, i altres vinculades a CC.OO i organitzacions de l’esquerra anticapitalista, hem parat aquest tercer intent de desnonament.

Tres furgones dels mossos d’esquadra, serveis socials, els membres dels Jutjats i el procurador de l’INCASOL han desistit davant la pressió popular a fer el anomenat “llançament” de la família al carrer i quedar-se amb la custòdia dels seus fills.
El diputat Joan Tardà va fer pinya amb la gent per evitar el llançament del pis.
Després un grup important ha anat a les oficines de l’INCASOL a exigir una solució definitiva en aquest problema: pisos d’emergència. Unes 25 persones han estat tancades a les oficines intentant ser rebuts per un responsable polític que donés la cara. A les dues de la tarda encara no havia estat possible per la qual cosa ens varem retirar a descansar.

—– LES FOTOS DEL no DESNONAMENT A PICASA

VIDEO: ATURAT el 3er. DESNONAMENT i PROTESTA OFICINES INCASOL-BCN

——————————
versió en castellà

Deja un comentario