Aturat un nou desnonament a la Barceloneta d’un avi amb greus problemes de salut

Un grup de veïns i veïnes i persones vinculades a entitats socials com la FAVB, Avv de barri, La Rimaia i també la nostra associació 500×20 hem aconseguit aturat un desnonament d’un avi de més de 70 anys. en Pere.
El Pere Traveria, és un veí de la Barceloneta, del carrer Atlàntida 93-95, membre de diferents associacions de Barcelona i ha estat un lluitador incansable pels drets socials i les llibertats. Degut a diferents circumstàncies, ha perdut el contracte indefinit de lloguer, i no s’ha fet viable cap alternativa per garantir-li un sostre.
De moment hem guanyat un temps preciós per buscar una alternativa viable perquè pugui viure la resta de dies de la seva vida.

Visca el Pere !!

El secretari judicial i membres del mov veïnal, amb el President de la FAVB al cap, negocien evitar el desnonament.

image_pdfobtenga un pdf del documentoimage_printimprima solo el documento

Deja un comentario