creus que els teus diners són diners?

dinero, dinero Diners és deute
Diners com a deute

Diners és deute és un documental produït per Paul Grignon, en què descriu el procés de creació artificial de diners i la seva història.
El documental presenta la mecànica de creació de diners per part dels bancs i explica mitjançant una història d’animació com es va passar de l’ús exclusiu de monedes a l’ús de bitllets, i posteriorment als comptes digitals, la supressió del patró or, el sistema de reserva fraccionada, i les conseqüències per a la humanitat d’aquest sistema monetari.

Prouespeculacio.org i 500×20 transcriuen les frases de cèlebres personatges així com les explicacions més importants del documental en castellà. Creiem que aquestes explicacions són importants perquè la gent hipotecada i endeutada no se senti culpable i es vegi com a víctima d’una estafa. De tota manera us deixem el link perquè és mil vegades millor veure-ho que llegir el resum … si teniu temps i sinó el resum ja val.

Duració: 47 minuts

————————————————————————

Graham F.Towers – Bank of Canada
«Cada vegada que els bancs realitzen un préstec, es creen nous crèdits nous dipòsitsés a dir diners nous»

John Galbraith – economista
«El procés pel qual els bancs creen diners és tan simple que repel.leix a la intel·ligència»

Mayer Anselm Rothschild
«Doneu-me el control dels diners i ja no importarà qui faci les lleis»

Reginald Mc Kenna – jefe Banco Midlands Inglaterra
«Em fa por pensar que la gent del carrer no vol saber que els bancs poden i creen diners i aquells que controlen el crèdit del país dirigeixen la política dels governs i tenen a les seves mans el destí de la humanitat»

explicació del vídeo
«els banquers presten uns diners que no tenen i que el creen amb la teva signatura en la hipoteca o préstec. La teva casa és l’únic valor real que existeix en aquest préstec. Però el Banquer ha creat diners amb la hipoteca que després revèn titulitzada a altres»

«en el món real no et poden fer una promesa d’un martell que necessites per un clau. En el món financer és així, el banquer presta uns diners que no i fins a les lleis accepten que així es faci»

>>>> LEER TODA LA ENTRADA >>>>

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies