declaració de guerra al llogater: desnonament express en 10 dies.

image_pdfimage_print
el dinero se enseñorea sobre el derecho a techo

Una modificació processal sumada al desnonament express i la temuda LAU deixen els drets dels llogaters pràcticament als llimbs des del 1 novembre 2011.

Estado español: la llei de la selva s’instal·la al lloguer.

Canvis en la Llei de Enjuciamiento Civil: Desnonament en 10 dies

Les principals novetats de la nova regulació les introdueix l’article segon en què es modifiquen diversos preceptes de la Llei d’enjudiciament civil (LEC 1 / 2000) amb el propòsit de millorar i agilitar els processos de desnonament, que permet al propietari acollir-se al sistema del procés monitori -ràpid i senzill-per a la reclamació de les rendes i desnonament.
Aquesta norma, inclosa en el pla de modernització de la Justícia que va impulsar el ministre Francisco Caamaño, permetrà que, una vegada presentada la demanda per impagament, el secretari judicial li dóna 10 dies a l’inquilí perquè aboni la quantitat deguda, abandoni la habitatge o presentar al · legacions per les quals s’oposa al pagament. Si transcorregut aquest període el demandat no ha realitzat cap de les opcions, el secretari judicial ha de procedir directament a donar data per el llançament (dia en què es fa efectiu el desallotjament de l’immoble), prèvia sol·licitud del propietari.

… >>> LEER TODA LA NOTICIA en PROUESPECULACIÓ.ORG >>>

Deja un comentario

Juicio Popular a la Banca Española

25 febrero – 1ª sesión – BCN -streaming

Un acontecimiento! Si no puedes venir sigue el inicio del Juicio a los 21 responsables de una década de crisis en nuestro país.

:::— VISITA LA PÁGINA DEL VÍDEO EN DIRECTO —:::

Apoya, difunde y colabora económicamente con Proceso a la Banca Española

¿Dicen que quieren una comisión de investigación de Bankia?

¿Sólo de Bankia? Proceso a la Banca Española quiere enjuiciar y sentenciar, si cabe, a toda la élite bancaria española por su responsabilidad durante una década en la crisis del país , a los responsables políticos por permitirla y a los reguladores que miraban hacía el otro lado.

Apoya, difunde y colabora económicamente con este juicio sumario a los banqueros españoles.

objetivos_cabecera_proceso_banca_española

web de Proceso a la Banca Española