hoy: paralizado desahucio de ciutat meridiana por + de 50 personas.

Una petita nova victorià per Emanuel Ugbo i el seu germà del carrer Rasos de Peguera nº 130, 3pis
La Caixa Catalunya no ha pogut dur a terme el llançament del company per la intervenció de 50 veïns vinguts de diferents barris de Barcelona i del cinturó industrial ha permès aturar el segon desnonament.
Ha estat important la intervenció del moviment veïnal e indignats del barri, i de les entitats que lluiten al Districte pel dret a l’habitatge. Especial esment del veïnat de l’edifici que estimen a Emanuel com un bon veÏ amable i servicial.

Informacions anteriors d’aquest desnonament.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies