DETENCIÓ i EMPRESONAMENT de l’ADVOCAT de 500X20

DETENCIÓ I EMPRESONAMENT DE L’ADVOCAT DE 500X20

L’advocat, José Angel GALLEGOS, que dóna suport i assessorament a les Assemblees d’habitatge de la nostra Associació 500×20 ha estat detingut, a la sortida d’un judici, per una causa pendent anteriorment cosa per un fet anterior en l’exercici de la tasca d’advocat i la defensa de l’activisme que sempre l’ha caracteritzat.

En aquests moments es troba a La Modelo.

Durant la setmana podrà visitar-lo un advocat i veurem el procés per lliurar-lo d’aquesta injustícia.

nota de l’Assemblea de 500×20

Print Friendly, PDF & Email

2 comentarios en “DETENCIÓ i EMPRESONAMENT de l’ADVOCAT de 500X20”

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies