aturat- Desplegament policial espectacular per desnonar una familia al barri de Porta

L’Associació 500×20 i el veïnat aturen un desnonament d’una família amb 5 fills que ocupaven un pis a RENFE-Meridiana

Dos dies de negociacions amb el Districte i els partits no ha servit de res. La família va assistir dilluns 7 a l’Audiència Pública i el dimarts 8 al Ple del Districte fins la una de la matinada buscant clemència entre els polítics. Avui a les 10 del matí dues furgonetes dels mossos i 3 cotxes intentaven recolzar la Comissió judicial per fer el desnonament.

El llançament del SAC estava instat pel Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona -PMDB

publicarem la informació més tard.

image_pdfobtenga un pdf del documentoimage_printimprima solo el documento

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies