7 octubre – Dia Mundial de l’Habitat- concentra’t a la teva Oficina Habitatge exigint un veritable Servei Públic

La International Alliance of Inhabitants (IAI) ha fet una crida a la desobediència civil aquest mes d’octubre a totes les organitzacions que lluiten pel dret a l’habitatge i a la ciutat per exigir drets civils.

Diverses entitats socials de Barcelona i rodalies fem una crida a la concentració pacífica y cívica de les oficines d’habitatges dels barris y localitats exigint que es converteixin en un veritable Servei Públic i no en un mur burocràtic contra aquest dret.

Exigim Lloguer Públic i Assequible per als ciutadans

Exigim als representants polítics que compleixin amb els drets fonamentals que varen signar en la Constitució, article 47, així com en els tractats internacionals sobre drets humans signants per l’estat espanyol i moltes comunitats autònomes.

cartell dia 7_B_N

image_pdfobtenga un pdf del documentoimage_printimprima solo el documento

Deja un comentario