Càrrega policial, corredisses i empentes davant Oficina Habitatge Nou Barris

image_pdfimage_print

Més 50 persones reivindiquen que la Oficina d’Habitatge es converteixi en un veritable Servei Públic per als ciutadans i no un mur burocràtic.

Altres convocatòries també a Badalona i Sta. Andreu han aplegat gent.

La resposta dels anti-avalots de la Guardia Urbana ha estat desproporcionada per a una concentració pacífica. Vane i Kanram, un matrimoni amb dos nens petits que només cobra l’ajuda familiar, volien explicar al director de l’Oficina que potser va sent hora de rebre un pis perquè estan a punt de ser desnonats per 4 vegada.

Per què es desentenen tots els serveis públics d’aquestes problemàtiques i sols saben enviar la policia a defensar un ordre que no existeix i una injusticia?

Una quants congregats han aconseguit entrar a l’Oficina d’habitatge per demanar un habittage de lloger i altres han pujat al despatx de la regidora a exigir solucions polítiques del consisteri davant l’emergència habitacional
[flagallery gid=40 name=”Gallery”]

Deja un comentario