19/24-f: Tornem al carrer contra la pujada abusiva del transport públic

image_pdfimage_print

19-24 febrer stop pujades transportLa plataforma Stop Pujades Transport convoca:

 .- dimecres 19 de febrer, 19h, novena mobilització contra la pujada abusiva del preu del transport públic.

.- dilluns 24 de febrer: HO PARAREM TOT

Diferents punts de trobada:

A Barcelona:

Arc de Triomf, Ciutat Meridiana (18:30h), Clot, Congrès, Fontana, Horta, Hospital Clínic, Jaume I, la Pau, les Corts, Llucmajor, Maragall, plaça de Sants, Poblenou, Poble Sec, Roquetes (18:30h), Sagrera, Sant Andreu, FGC plaça Molina, Vallcarca, plaça de la Marina de la Zona Franca.

Viles i ciutats:

Artigues-Sant Adrià, Badalona-Pompeu Fabra, Badia del Vallès, Castelldefels, Cardedeu, Cornellà, Gavà, la Garriga, l’Hospitalet (L5 Pubilla Cases), Mataró (20h), Molins de Rei, Premià de Mar, Sabadell Nord (19:30h), Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat Sant Joan Despí, Santa Coloma (plaça de la Vila), Vilafranca del Penedès.

Deja un comentario