dissabte 15 a 19h: ATurem Pujades Transport – 17’45 pça Repúblika a 9barris

image_pdfimage_print

Dissabte 15 de març

tothom a Sant Jaume contra la pujada del transport public!

 15març_stop pujades

Després de dos mesos de mobilitzacions als barris i ciutats, la Plataforma Stop Pujades Transport convoca una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona aquest dissabte 15 de març a les 19 hores, per deixar ben clara la disconformitat amb el brutal “tarifazo” del preu del transport públic.

És una cita molt important: les administracions han posat a la seva agenda el debat sobre el finançament del transport públic i hem d’enviar-los un missatge contundent des de la ciutadania. Des de Nou Barris Cabrejada recolzem la convocatòria i fem una crida a tot el veïnat a participar-hi i fer difusió.

Deja un comentario