diumenge 16: Festa popular per una Banca Pública, Ètica i Social

Festa popular per una Banca Pública, Ètica i Social

el primer Correbancs de Barcelona!

logo_desbanka

diumenge 16 de març

11:30 – 13:30

inici Pl Universitat

Barcelona, España (mapa)

Inauguració de la campanya per una Banca Pública, Ètica i amb control Social Correbancs + Presentació + Vermut popular.
Moviments Socials per una Banca Pública:
15M La Marina ZF, As.500×20, ATTAC Acordem, Centre Delàs, CTD, Desbanka, Estafats x la Banca, FAVB, Iai@flautas, PACD, Xarxa d’Economia Solidària
Us anunciem que aquest diumenge dia 16 tenim preparada una gran festa reivindicativa a la que esperem que no falteu: la inauguració de la Campanya per una Banca Pública, Ètica i Social, fruit del treball i la unió de diverses entitats i moviments socials
A les 11.30 del matí estarem a Plaça Universitat, i entre tots farem possible el primer Correbancs de Barcelona!
Què és? Doncs una ruta turística per les millors runes de la ciutat: els bancs! Cap a la 13.15 arribarem a la Plaça Antoni Maura, es llegirà el comunicat de Presentació de la Campanya, i compartirem un vermut popular. En el marc d’aquesta Campanya iniciem també la recollida de firmes, enfocada a la divulgació entre la opinió pública i a exercir la pressió política. Diumenge podreu manifestar el vostre suport també d’aquesta forma, i properament estarà operativa la recollida de firmes al web.
Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies