24 maig – Jornada de col·lectius pel dret a l’habitatge

image_pdfimage_print

cartell_full_trobada 24 maig_mini

TROBADA PEL DRET A L”HABITATGE

24 MAIG 2014 10h.

Casal 3 Voltes Rebel – pge Urrutia 125

Organitza Associació 500×20

Des de l’Associació 500×20 us convidem a la trobada que encapçala aquest escrit.

Creiem que ja tocava que la gent que estem implicats en la lluita diària contra els desnonaments, ens trobéssim per compartir les nostres experiències i expectatives. Esperem que sigui un matí càlid, rebel i que ens faci créixer a totxs. Hem articulat la reunió de la següent manera:

  1. Experiències de lluites territorials: reptes als que ens enfrontem, objectius assolits, implicació dels afectats, empoderament del precariat, dificultats i avanços en el dia a dia, eines que utilitzem….

  2. Estratègies locals: actuació en la política municipal, ocupacions col·lectives i individuals, taules per l’habitatge, contra la privatització dels habitatges públics i defensa del parc d’habitatge del PMHB, col·laboració amb altres entitats…..

  3. La dimensió jurídica-institucional: una posada en comú de com podem pressionar a la judicatura i a les institucions perquè facin efectiu el dret a l’habitatge. Paper dels serveis socials, oficines d”habitatge, recurs d”Estrasburg, el paper dels advocats, possibles demandes….

  4. Propostes d”acció: Utilitzem inintel·ligència col·lectiva per recolzar les nostres estratègies de lluita: Accions locals: unitàries; pluja d’idees: Visualització de la problemàtica (balconades, plantades) Setmana pel dret a l”habitatge (coincidint amb el dia internacional de l”habitat, el 6 de octubre), propostes de tallers……..

  5. Presentació campanya: L’altre Barcelona, l’altre Catalunya.

  6. Memòria de la trobada. Concreció i calendari dels acords establerts. Creació Xarxa pel Dret a l”Habitatge. Proposta propera reunió.

 Us demanem que envieu el vostre parer sobre els punts a tractar i d’altres qüestions que penseu hauríem de incloure a: xarxapeldretalhabitatge@yahoo.es

jornada_habitatge

Deja un comentario