batucada dilluns 12 Maig contra els desnonaments a Nou Barris !!

image_pdfimage_print

cassolada contra els desnonaments

DRET A L’HABITATGE PER A TOTHOM

¡centenars de llars tenim el mateix problema!

AFEGEIX-TE!!

2013-12-02 audiencia 9barris cabrejada rebutja privatitzacions

DILLUMS 12 DE MAIG DE 10,30 A 13 H. PROTESTA A LA SEU DEL DISTRICTE. PROU DESNONAMENTS A 9 BARRIS. Coincidint amb la reunió del grup d’habitatge de 9 barris on estaran presents la regidora Irma Rognoni y el director del Patronat Municipal de l’Habitatge, Antoni Sorolla, anem a visibilitzar les families que estan pendents de desnonaments i a fer pressió per que es dongui solució a l’emergència habitacional que ens assoleix cada dia. DILLUMS HEM D’ ESSER-HI TOTES, AFECTADES I ACTIVISTES. NOMÈS EL POBLE RESCATA AL POBLE.

La recent sentència del Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg exigeix ​​als nostres governants que no poden fer fora ningú de casa sense una alternativa.

Però la Regidora i l’Oficina d’Habitatge donen habitatge a compte-gota quan no fa cas o mira cap a l’altre costat. Exigim lloguer públic i assequible per a tots! I multes als pisos buits de Bancs i immobiliàries!

CADA DILLUNS 10’30-13 HORES

DAVANT OFICINA HABITATGE DE NOU BARRIS

a la seu de l’Ajuntament

amb el suport de: Associació Veïnes i Veïns de Porta, Associació 500×20, Assemblea Aturats, 15-M i Nou Barris Cabrejada.

Deja un comentario