mani dissabte 30 agost, 18h. la Barceloneta no està en venda!!

la Barceloneta indignada amb el model turístic, especulatiu i massificat.

Ja n’hi ha prou … Barcelona no està en venda !!

salvem casc antic
La Favb crida el veïnatge de tota la ciutat a participar massivament en la manifestació que, el proper dissabte, 30 d’agost, a les 18 hores, anirà des de la Barceloneta a la Plaça de Sant Jaume.

Necessitem solucions efectives i de conjunt. I, un cop més, els Districtes es mostren incapaços de respondre. Senyor Alcalde, s’han acabat les vacances.

MANIFESTA’T amb la Barceloneta

LLOC: pça del Mercat …. entre c/Baluart c/Sant Carles

HORA: 18 hores

Barcelona no està en venda

(declaració de la FAVB)

Aquest mes d’agost, la Barceloneta ha esclatat d’indignació davant els efectes d’un model turístic, especulatiu i massificat, que està esguerrant la vida dels seus barris. No es tracta només de conductes incíviques o de sorolloses borratxeres nocturnes. Irritants, aquests són només alguns dels símptomes d’un fenomen que, de fet, ja està trasbalsant tota la ciutat. Responent als desitjos del lobby hoteler i dels grans operadors turístics, d’immobiliàries, inversors rendistes i poderoses corporacions comercials, l’Ajuntament de Barcelona aposta per un creixement il·limitat del turisme; una expansió que s’està revelant insostenible per a la ciutat, insuportable per als seus habitants… i que està configurant una nova bombolla.
Llegir més >

 

image_pdfobtenga un pdf del documentoimage_printimprima solo el documento

Deja un comentario