Presentada Taula Habitatge i Emergència Social de Sant Andreu

image_pdfimage_print

Aquest dissabte 22, amb la presentació a la plaça Orfila, comença aquest punt de suport al dret a l’habitatge al Districte de Sant Andreu.

2104-11-22 presentacio taula habitatge sant andreu_web1

La Taula té el suport de diverses entitats del barri: les Associacions de Veïnes i Veïns de de Sant Andreu Nord i la del Palomar, de la nostra Asc. 500×20, de Asc. veïnat de Titanic, de Ptac i els partits ICv, EUiA, ERC, PSC.

Associada a la Taula es crea un punt de suport a les famílies amb problemes d’habitatge i emergència habitacional a un local cedit per Avv S.Andreu Tramuntana al pg. Torres i Bages 103 que obrira els dimecres a les 19h.

A l’acte van intervenir Carles i Joaquim presentant l’acte, Sílvia (activista de 500×20 i de l’Asc. Veïnat del Titanic) i Salva que va fer una radiografia de la situació de l’habitatge a la ciutat i les possibles alternatives a l’emergència habitacional.

Lloc d’acollida i assemblea de famílies: Dirigirse a Taula de l’Habitatge i l’Emergència Habitacional a Avv Sant Andreu -Tramuntana Lloc: Passeig Torras i Bages, 103 · tel 932 740 334 tots els dimecres a 19 hores. Metro: Línia 1, vermella (Torres i Bages).

Deja un comentario