#elsGARCÍAesquedenacasa

Stop desnonaments il·legals!

Catalunya Banc no pot cobrar-se 3 cops una hipoteca.
Ni revendre-la a un fons turístic.
La titulització hipotecària és una estafa
Transparència amb les hipoteques revenudes a fons voltors!
Els jutges no poden rentar-se les mans

No podem permetre que fotin fora al veïnat per reconvertir la seva llar en un pis turístic en la connivència de Catalunya Banc i el fons immobiliari.

La nostra Associació 500×20 vol donar veu a la família dels García doncs el seu cas és paradigmàtic del que ha passat amb milers d’execucions hipotecàries que estan succeint i han succeït al nostre país. És l’estafa i l’enriquiment fraudulent d’uns pocs a costa de les famílies i el deute públic. És una màfia financera organitzada, en termes policials: banda criminal, pilotant des de CX el saqueig de famílies i de l’Estat.

PER QUÈ DIEM QUE UNA HIPOTECA S’HA COBRAT 3 COPS?

Doncs perquè la família dels Yubero-García va estar pagant religiosament la seva hipoteca durant 21 anys. Catalunya Bank ja havia fet caixa 1 cop cobrant amb escreix el preu de l’habitatge amb l’amortització i els interessos.

Tot i així, al 2008 Catalunya Caixa va vendre el principal del crèdit al fons de titulització hipotecària MBSCAT1 constituït per la Gestora “Gestión de Activos Titulizados- GAT.sgft” a data 2008-11-26. Segons el Banc d’Espanya quan una hipoteca és venuda-cedida a un fons el Banc es converteix només en custodi dels cobraments, DEIXA DE SER CREDITOR. Catalunya Bank ja havia fet caixa 2 cops – havia cobrat la totalitat del préstec del fons MBSCAT1. En aquests anys l’habitatge, com ha passat a molts emprenedors, va servir d’aval a un negoci familiar.

fondo-titulizacion-mbscat1-de-catalunya-caixa-con-hipoteca-familia-yubero_page270
página amb la titulització de la hipoteca

Però va arribar la crisi i al 2012 la família no podien pagar els poc més de 24.000 euros que quedaven de principal x amortitzar. Llavors Catalunya Banc va iniciar l’execució hipotecària, presentant-se al jutjat de Primera Instància 55 de Barcelona, sense ser el legítim creditor del deute que reclamava perquè l’havia venut. Nosaltres entenem que és UNA ESTAFA PROCESSAL perquè no tenia legitimitat per reclamar el deute hipotecari. Aquell any Catalunya Caixa va ser rescatada amb més de 14.500 milions d’euros.

Al 2015 Catalunya Banc-CX- a la subhasta de l’habitatge situat al barri de la Sagrera, ven al remat el pis de la família Yubero a un fons immobiliari turístic rus – Kontur Grup Company 3000 S.L. CX torna a fer caixa 3 cops. Quan al 2012 es va deixar de pagar la hipoteca va remetre CX l’impagat al fons MBSCAT1? Va anotar com pèrdues aquesta hipoteca la gestora del fons (GAT.sgft)  als comptes del fons MBSCAT1? Si les pèrdues se les va endossar CX al fons MBSCAT1 per què no és el fons qui reclama el resultat de la subhasta per a ell? On són tants diners? Si CX actuava cobrant sense ser la legítima creditora on han anat a parar tants diners si ha estat rescatada amb diners públics?? quin responsable del Banc d’Espanya ha passat comptes de tants despropòsits?

Aquesta és la història d’una família però hi ha milers de famílies, avalistes i familiars avaladors estafats. Però també està estafat l’Estat que fa front a les pèrdues del banc que reclamen els creditors internacionals alemanys, francesos, etc que volen cobrar sense atendre a pèrdues. Volen negoci segur: guanys per a ells i socialització de pèrdues! Aquesta reclamació forma part de la reforma de l’article 135 de la Constitució signada al 2011 per Zapatero i que Espanya va refrenar al rescat a la banca davant la Troika comunitària per Rajoy.

Una altra pregunta que ens fem és la raó per la qual la hipoteca de la família no va ser venuda al fons voltor Blackstone- Anticipa al 2015 conjuntament amb milers d’hipoteques problemàtiques que van ser reempaquetades al fons de titulització FTA 2015. La raó es clara: quedava una petita quantitat per cobrar de la hipoteca dels Yubero-García i el pis és un caramel pels fons d’inversió turístics a Barcelona- un negoci!

La família demana solidaritat per ella i per tota la gent de Catalunya Banc i Anticipa que està en la mateixa situació.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

DIMARTS 13 desembre 19,30h

Xerrada: la titulització hipotecària i la bombolla immobiliària a la nostra ciutat. Com ens afecta?

local – Avv Sant Andreu de Palomar

c/ Carrer del Dr. Balari i Jovany, 26 – costat Pça orfila

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

DIVENDRES 16 desembre des de 9hores

DESNONAMENT – LLANÇAMENT AL CARRER DE LA FAMÍLIA

la família demana la solidaritat del veïnat en un moment tant difícil

carrer de la Sagrera 159 – sota el Parc de la Pegaso

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

DECLARACIÓ DE LA FAMÍLIA per donar-li suport escrit

Stop desnonaments il·legals!

Transparència amb les hipoteques revenudes a fons voltors!
Ni Catalunya Banc és propietària de l’habitatge
Ni el pot revendre a un fons turístic rus.

Tot comença amb la constitució d’una hipoteca al any 1991. Des de llavors Catalunya Caixa-CX- va fer caixa doncs hem pagat, entre interessos i amortització, més del valor del nostre pis. Al 2008 es van vendre la nostra hipoteca al fons de titulització MBSCAT1. CX va tornar a fer caixa però també al vendre la hipoteca va deixar de ser el nostre creditor. Quan per la crisi no vam poder fer front als pagaments CX va iniciar l’execució hipotecària al 2014 reclamant el nostre pis però enganyant al jutjat doncs ja no era propietària de la hipoteca. A la subhasta va vendre el pis a un fons immobiliari turístic rus. Per tercer cop va tornar a fer caixa !

Ara la nostra família es troba assajada pel deute que reclama el banc del que no n’és propietari i pel fons turístic rus que ens vol desnonar. El jutjat continua donant la raó a CX a pesar que estem davant una estafa processal per la qual cosa estem a l’espera d’una sentència de l’Audiència de Barcelona

Qui s’ha quedat amb tants diners pagats si hem hagut de rescatar Catalunya Bank amb més de 14.500 milions d’euros públics i l’han revenut per quatre rals? Si el nostre pis acaba en mans del fons especulatiu rus la família haurà de ser allotjada com a emergència social per l’Ajuntament de Barcelona. Això és el que està passant amb milers de famílies que amb la crisi van deixar de pagar la quota hipotecària.

El passat 28 d’octubre el Ple de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar un proposició exigint a l’Estat espanyol i a la CNMV transparència en la revenda de les hipoteques a fons voltors de tot el món que busquen rendibilitats i beneficis que són l’altra cara del patiment de moltes famílies. L’Ajuntament ha de fer front després al desnonament per evitar que visquem sota un pont.

Tot comença amb la constitució d’una hipoteca al any 1991. Des de llavors Catalunya Caixa-CX- va fer caixa doncs hem pagat, entre interessos i amortització, més del valor del nostre pis. Al 2008 es van vendre la nostra hipoteca al fons de titulització MBSCAT1. CX va tornar a fer caixa però també al vendre la hipoteca va deixar de ser el nostre creditor. Quan per la crisi no vam poder fer front als pagaments CX va iniciar l’execució hipotecària al 2014 reclamant el nostre pis però enganyant al jutjat doncs ja no era propietària de la hipoteca. A la subhasta va vendre el pis a un fons immobiliari turístic rus. Per tercer cop va tornar a fer caixa !

Ara la nostra família es troba assajada pel deute que reclama el banc del que no n’és propietari i pel fons turístic rus que ens vol desnonar. El jutjat continua donant la raó a CX a pesar que estem davant una estafa processal per la qual cosa estem a l’espera d’una sentència de l’Audiència de Barcelona

Qui s’ha quedat amb tants diners pagats si hem hagut de rescatar Catalunya Bank amb més de 14.500 milions d’euros públics i l’han revenut per quatre rals? Si el nostre pis acaba en mans del fons especulatiu rus la família haurà de ser allotjada com a emergència social per l’Ajuntament de Barcelona. Això és el que està passant amb milers de famílies que amb la crisi van deixar de pagar la quota hipotecària.

El passat 28 d’octubre el Ple de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar un proposició exigint a l’Estat espanyol i a la CNMV transparència en la revenda de les hipoteques a fons voltors de tot el món que busquen rendibilitats i beneficis que són l’altra cara del patiment de moltes famílies. L’Ajuntament ha de fer front després al desnonament per evitar que visquem sota un pont.

Exigim aturar tanta injustícia! Ho demanem per nosaltres i per tota la gent que està en la mateixa situació! Els hem de donar un escarment! Cal aturar la bombolla immobiliària denunciada a Barcelona experts, associacions i partits polítics!

 

Aquest divendres 16 de desembre volen desnonar a l’Antonio, la Lourdes i els nens!

Us demanem solidaritat: volem viure a casa nostra!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

amb el suport d’entitats del barri : asc.500×20 SantAndreu, PAHC Sant Adria, ERC, Sant Andreu en Comú (BEC), PSC-SantAndreu, CUP, Activistes afectades Bàrbara del Vallès, Avv Sant Andreu del Palomar, Avv Porta-NouBarris…

Print Friendly, PDF & Email

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies