1º Foro Vivienda – 2018 – 7 i 8 juliol – Barcelona – vídeos de les ponències

Presentem els diferents vídeos elaborats durant cadascuna de les ponències que s’han desenvolupat al llarg del dissabte dia 7 de juliol del 2018 en el marc del 1º FORO VIVIENDA organitzat per l’Associació 500×20 amb col·laboració amb altres entitats.


VÍDEOS DE LES PONÈNCIES


 • Titulitzacions hipotecàries (cèdules, participacions i certificats de transmissió hipotecària).
  Com és la seva estructura financera, marc normatiu que les desenvolupa i eines jurídiques d’oposició a la legitimació activa de l’entitat financera.
 • Ponent: Salva TORRES

 • El feixisme financer i la irreformabilidad del sistema.
  És proverbial el pànic que produeix en la població, fins i tot en les persones amb alt capital cultural, qualsevol al·lusió a les enrevessades qüestions relacionades amb temes financers. Podríem dir que hi ha una relació inversament proporcional entre la rellevància dels formidables efectes socials causats per les finances sobre la vida quotidiana de les persones i el coneixement que té la major part de la població del funcionament d’aquests mecanismes.
 • Ponent: Alfredo APILÁNEZ

 • Taller pràctic per a trobar la titulització de la seva hipoteca.
  • Quines dades necessito per localitzar la meva titulització?
  • On els trobo? En què fons he de cercar? Com comprovo si el meu préstec està en el fons que estic mirant?
  • Trucs i estratègies i així fer més fàcil trobar tu Titulizacion en els fons.
 • Ponent: Charo Ferrero – CAT València (Comunidad Activos TITULIZADOS)

 • La creació del DinerDeuteLa conjura neoliberal del BCE i la Banca Europea.
  Una aproximació a què són els diners. Una explicació de com la banca privada i Quantitative Easing del BCE creen els diners del no-res. Els Balanços, actius i passius bancaris de la banca privada i el BCE (eurosistema). Diners endogen i exogen. El paper de la titulització de deutes en la conjura neoliberal.
 • Ponents: Salva TORRES i Alfredo APILÁNEZ

 • Canvis legislatius, judicials i defensa jurídica de l’ocupació en precari.
  Milers de llars viuen amb angoixa l’espera del desnonament d’un habitatge que no els pertany. La criminalització de l’ocupació agreuja les conseqüències. L’advocat explica les seves experiències en la defensa del precari.
 • Ponent: José Ángel GALLEGOS.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies