S’atura els desnonament de 5 famílies del bloc Llavors del Poble Sec amb el nou decret de la Generalitat

Les companyes i companys del Sindicat de Barri del Poble Sec estan molt contents doncs després d’una intensa lluita del Bloc Llavors. El Jutjat 48 ha ordenat en aplicació del nou Decret Llei 17/2019, de 23 de desembre, de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge aturar els desnonaments de 5 famílies.

Tot i així hi ha un altra jutjat d’Instrucció, el nº20, que porta un sisé cas d’un altra pis on han estat els Mossos d’Esquadra els que han demanat al jutge dicti en desnonament obert per poder desallotjar el pis sense oposició veïnal.

El cas del bloc Llavors és el primer que tenim coneixement que permet aturar un desnonament. Al districte de Nou Barris estem pendents dels blocs d’Arta que ja varem tenir una reunió el 27 de desembre amb la Consellera d’Habitatge del districte per entrar en negociacions amb MGBArtaBuildings visc l’abast del nou decret i les seves concrecions.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies