La lluita pel Parc Públic de Lloguer al Forum Social Català 2010


500×20 de Nou Barris estarà present al FScat per posar veu a la nostra reivindicació.
Tots els col·lectius que lluitem per l’habitatge digne ens unim al FScat per cridar més fort.Què és el FScat? És una Reunió multitemàtica dels moviments socials de Catalunya, que es realitza cada dos anys, per posar en comú les reivindicacions dels diversos sectors, debats, seminaris, gresca, festa i manifestació unitària. Hi ha una guia de seminaris i tallers aqui.
Es farà els dies 29,30 i 31 de gener a l’edifici de la Universitat Central de pça Universitat.

L’entrada és lliure i gratuita.
Els HORARIS i DIES dels debats de l’habitatge són aquests …
franja 2
dissabte 30
12h
.
aula

4.1

VdeVivienda, Assemblea contra el Mobbing immobiliari, 500×20 de Nou Barris, Prouespeculació.org, Vocalies Habitatge, Avv Esquerra de l’Eixample, Sostre Civic, Associació d’Afectades per la Violència Immobiliària Propostes populars entorn l’habitatge.

Esclafant les bombolles immobiliàries!

franja 4
dissabte 30
16h
aula

2.1

Aicec-Adicae, Observatori Desc, Plataforma d’Afectats per les Hipoteques, associacions de consumidors, entitats socials,associacions de immigrants, etc… Fòrum Hipotecari
Autonòmic
Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies