Xarxa catalana pel dret a l’habitatge i la ciutat.

Neix l’embrió d’una lluita ciutadana unitària i popular.

El dissabte 20 de febrer del 2010 a l’Avv de l’Esquerra de Eixample va nèixer aquesta xarxa ciutadana amb la voluntad d’aplegar els conjunt de moviments catalans que lluiten pels drets ciutadans a l’habitatge, la ciutat i el territori front la dictadura de les finances i els beneficis privats del gran capital.

———- PER QUÈ HO FEM ?———-

Més de 30 persones a titol individual i en nom d’entitats van decidir preparar, per finals de la primavera del 2010, una gran jornada dels moviments socials per convertir l’habitatge en un dret exigible a les Administracions. Tothom es va mostrar contrari al Pacte Nacional de l’Habitatge de Catalunya, que després de dos anys solament ha desenvolupat normatives favorables a la banca, immobiliaries i grans constructores.

Com treballarem? Quan ens tornem a trobar?

>>>> tota la informació a PROUESPECULACIÓ.ORG >>>>

–:::propera reunió dissabte 17 d’abril Universitat Oberta “la Rimaia”:::–
Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies