Ribó, el "Síndic defensor del poble", defensarà als propietaris dels pisos buits?

Article d’Ada Colau
Rafael Ribó
El passat 17 d’agost de 2010 el Síndic de Greuges de Catalunya sorprenia a la ciutadania amb una nota de premsa en la que sol·licitiva als partits polítics catalans que, malgrat no ser competència catalana, unissin els seus esforços per tirar endavant a Madrid una “proposta d’un canvi legislatiu per tramitar com a ràpids els casos d’ocupació il·legal d’habitatges”.
La nota del Síndic sorprén, en primer lloc, perquè no va acompanyada de cap justificació: per què aquesta preocupació del Síndic? Per què ara, en plena crisi? De quines ocupacions i de quins habitatges parla? Habitatges que són residència principal, i per tant, si són ocupats, suposen una greu violació del domicili? O més aviat segones o terceres residències? Potser habitatges que estan buits per motius especulatius? O habitatges buits fruit de les execucions hipotecàries que estan deixant milers de families al carrer, i milers de pisos buits en mans de bancs i caixes?
>>> continua llegint l’article a ENFOCANT.net>>>
Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies