els Horts urbans de PORTA a un programa de la televisió alemana Südwestrundfunk o SWR.

Als periodistes de la televisió alemanya SWR els va interessar i molt l’experiència dels horts de barri de Porta i Can Masdeu al Districte de Nou Barris per ensenyar a la seva audiència del sur-oest d’Alemanya i els cantons de la mateixa parla a Suïssa.També surten els horts del Forat de la Vergonya.
L’experiència dels horts de Porta ja la varem explicar en el seu moment en aquest blog. Tant la nostra Associació pel Lloguer Protegit i Assequible(500×20) com l’Avv de Porta recolzen aquesta iniciativa que es desenvolupa sobre un solar propietat creiem de Nuñez i Navarro que de moment s’ha salvat d’ésser estripat pels bulldozers gràcies a l’esclat de la bombolla immobiliària.

La institucional “millor botiga del món” conserva entre edificis, en solars de propietaris privats que volen omplir-los de ciment i totxo, aquests racons bucòlics. Són espais de “vida verda i comunitària” que en els anomenats “mercats immobiliaris” cotitzen com OKUPES. Deu ser per això, que l’Ajuntament del Districte ha ignorat fins ara les peticions dels parcel·listes que demanen un punt d’aigua per regar les verdures. Als okupes, ni aigua! deuen pensar les autoritats. És la santa propietat privada i les plusvàlues que generen!.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies