petita-GRAN victòria. Hem parat el desnonament de la familia de Verdum…

Un matí victoriòs…
Des de les 9 del matí del dimecres 12 de gener més de 40 persones convocades per l’associació”el Lloguer Públic i Assequible” i l’Oficina de Drets Socials de Nou Barris es varen reunir davant del nº 28 del carrer Marin per impedir el desnonament de la familia PÉREZ-SANTIAGO.
A mig matí l’advocat de l’Oficina de Drets Socials de Nou Barris confirmava que el desnonament havia estat suspés per ADIGSA-INCASOL.
Els congregats van anar en manifestació fins l’Ajuntament del Districte per demanar la seva implicació en una solució justa a la Regidoria.

Hem parat el DESNONAMENT!

Aquesta nit dormiran a casa. Gabriel i Rosa es queden al barri!!!
ADIGSA vol negociar una alternativa a la família. Després del suïcidi d’un pare de família al Gornal després de ser desnonat per aquesta empresa pública s’ho ha pensat dos cops abans d’anar per un altre trist desnonament a Verdum.

La noticia en castellano

La defensa jurídica continua.

L’advocat JoséAngel Gallegos (AbogadoAntiSistema) de l’Oficina de Drets Socials de 9Barris va posar el toc jurídic per demostrar a l’Admnistració que el joc anava en serio. Va presentar un recurs contensiòs-administratiu, que adjuntem per a futures lluites.

Varem rebre el suport de JoséLuis BURGOS.

Tothom va rebre amb expectativa el suport que a la lluita va fer el company José Luis Burgos que porta una lluita heròica contra el Banc de SATANder que el vol desnonar de casa seva.

Les negociacions amb l’Administració.

Tot sembla que en els propers dies ADIGSA, PMHB (patronat Habitatge BCN), Regidoria i Serveis Socials de 9Barris es posaran en contacte amb nosaltrees (familia+Associació “Lloguer public i assequible”+Oficina Drets Socials de 9barris i el seu advocat)

El col·lectiu gitano no respòn a les expectatives.

La veritat és que el col·lectiu gitano va respondre amb molt poca energia a les demandes d’una de les seves families. Tants anys de neoliberalisme han ofegat el sentit de col·lectivitat com passa a la majoria de classes populars, l’anomenat “silenci dels corders”.

El desnonament als mitjans de comunicació

Diversos mitjans de comunicació (Btv, Tele5, A3, Tv3 i diaris com 20minutos.) van seguir un esdeveniment que per desgràcia es repeteix cada setmana al nostre Districte.
Volem donar especials agraïments  al Setmanari LaDirecta per la difussió de la noticia a la premsa i també el seguiment que ha fet Btv-NouBarris i les  seves explèndides reporteres.>www.btvnoticies.cat

També Btv va fer una conexió en directe a la tarda amb el programa Conexió Barcelona a les 19h. mira’t el video a partir dels 1h24m.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies