Aturat un nou desnonament a la Barceloneta d’un avi amb greus problemes de salut

Un grup de veïns i veïnes i persones vinculades a entitats socials com la FAVB, Avv de barri, La Rimaia i també la nostra associació 500×20 hem aconseguit aturat un desnonament d’un avi de més de 70 anys. en Pere.
El Pere Traveria, és un veí de la Barceloneta, del carrer Atlàntida 93-95, membre de diferents associacions de Barcelona i ha estat un lluitador incansable pels drets socials i les llibertats. Degut a diferents circumstàncies, ha perdut el contracte indefinit de lloguer, i no s’ha fet viable cap alternativa per garantir-li un sostre.
De moment hem guanyat un temps preciós per buscar una alternativa viable perquè pugui viure la resta de dies de la seva vida.

Visca el Pere !!

El secretari judicial i membres del mov veïnal, amb el President de la FAVB al cap, negocien evitar el desnonament.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies