Aturat el desnonament per mobbing del barri de Gràcia – Alegre de Dalt

Aquest matí més de 50 persones han aturat el desnonament per mobbing immobiliari de la família de l’Ignasi, la Valentina i la seva filla de 8 anys esperonat per l’empresa GAMBIT, propietària de la marca “La Llave de Oro“.
A quarts d’11 els tres executius de Gambit han fet presència esperant l’arribada del secretari judicial. Han estat rebuts amb crits de “voltors“, “especuladors fora del barri”, etc.
S’han refugiat al bar però per les finestres la gent els cridava “els nostres drets no estan en venda”. Finalment l’arribada del secretari ha confirmat davant la muralla humana que cobria la porta del nº56 de C’Alegre de Dalt que l’alçament no era possible.
L’assemblea d’indignats de Gràcia, veïnat i la nostra Associació “500×20” hem obtingut una nova victòria que a migdia s’ha afegit a un nou ajornament del desnonament de l’Elisa de Montcada anunciat pel nostre web el passat dissabte.
La PAH, que no ha estat present en aquest desnonament al ser un llogater, ha anunciat l’ajornament de Montcada a la seva web cap al migdia.

LINKS sobre la notícia:

 • El nostre post anterior sobre aquest cas de mobbing AQUÍ
 • La notícia tal com ha sortit a BTV
Print Friendly, PDF & Email

2 comentaris a “Aturat el desnonament per mobbing del barri de Gràcia – Alegre de Dalt”

 1. Si que investiguem abans d'ajudar en algu. Estava clar que aquest senyor no era "trigo limpio".
  Però entre deixar actuar a la immobiliària o salvar la torre hem preferit "salvar" al "David" dolent front al Goliath pitjor.
  Sabíem perfectament que no era un pobre desgraciat però abns això que deixar que la gangrena de l'especulació immobiliària doni un pas més a Gràcia.

  Respon
 2. Una pena que aquest senyor us hagi utilitzat. No te cap mena d’escrúpols. Tranquils que no sou els primers. Intenteu informar-vos abans d’actuar la pròxima vegada. Com per exemple la denuncia que li va posar a la seva pròpia mare…

  Respon

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies