Qui són els violents?

versión castellano AQUÍ

EVIDÈNCIES: ningú és visible a la multitud. Tens un policia com aquests al costat i ni t’assabentes.
Què fan aquests policies-agitadors violents per a ser descoberts?
Doncs això, provocar aldarulls que permetin la càrrega policial, i per això, perquè es distingeixen de nosaltres per la violència “gratüita” són identificats, pinganillo inclòs, i aïllats de la manifestació sense “violència”

QUE CUTRE, penosa la seva actuació…. la pinta que fan demostra el que es sospitava…

els indignats estan permanentment vigilats i infectats de policies camuflats.

un video de xartigas (este video ha sido censurado)

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari a “Qui són els violents?”

  1. Després de veure el vídeo entendreu el comentari d'aquest veí:
    Carlos Rivas #Acampadabcn comentari "Jo visc al carrer Wellington davant del zoològic. Ahir vaig poder observar de primera mà (a la tribuna del meu balcó) com mossos infiltrats començaven els insults i les baralles a prop de les 7:30 del matí. Després joves antisistema es van sobrepassar de mala manera. Però que quedi ben clar que la guspira la van encendre els senyors mossos infiltrats, que per a més inri un d’ells va col•locar el contenidor de davant de casa meva a la cruïlla de Pujades amb el carrer Wellington. SENYOR PUIG DEIXI JA DE MENTIR, QUE AHIR MOLTS VEINS HO VEM VEURE. El mosso infiltrat amb el palestino va agafar el contenidor de davant del meu portal i el va col·locar a la cruïlla de Pujadas, Meridiana i Wellington. Podeu preguntar a qualsevol veí de la zona, inclús en la xurreria. Os convido a que us apropeu i deixeu de fer el llepafils. Lógicament que molts indignats es van sobrepassar i han quedat gravats i els que han sigut arrestats seran jutjats per inmpedir l'accés al parlament als diputats, pero els Mossos d'Esquadra no son un sants i ahir ho vem veure tots atònits."

    http://www.tweetdeck.com/twitter/CarlosRivasFdez/~VIz7O

    Respon

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies