PIRMI: Concentració davant el Parlament aquest divendres 26, 9:30h

NO A LES RETALLADES AL PIRMI!

POR  UNA RENDA CIUDADANA GARANTITZADA DIGNA I SUFICIENT!

Concentració de protesta davant el Parlament de Catalunya el 26 agost (divendres) a les 9:30 hores  (La Concentració es realitzará por l´entrada de l´Estació de França)

Aquest  dia, el Conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, i el d´ Empresa I Ocupació, Xavier Mena, hauran de comparèixer davant la Diputació Permanent del Parlament per a donar comptes de les seves  accions davant  la petició de la majoria dels partits de la Cambra.

Cridem a , extendre aquesta convocatòria per a exigir la reparació pels perjudicis ocasionats amb el canvi, sense previ avís, de la modalitat del pagament del PIRMI, l´ anul.lació de la llei que empitjora el PIRMI i reivindicar una Renda ciutadana garantitzada digna i suficiente.

ASSEMBLEA de TRABALLADORS/RES en ATUR de BARCELONA
¡NO A LOS RECORTES EN EL PIRMI!

¡POR  UNA RENTA CIUDADANA GARANTIZADA DIGNA Y SUFICIENTE!

Concentración de protesta ante el Parlament de Catalunya el 26 de agosto (viernes) a las 9:30 horas  (La Concentración se realizará por la entrada de la Estación de Francia)

Ese día, el Conseller de Bienestar y Familia, Josep Lluís Cleries, y el  de Empresa y Empleo, Xavier Mena deberán comparecer ante la Diputación Permanente del Parlament para dar cuenta de sus acciones ante la petición de la mayoría de partidos de la Cámara.

Llamamos a extender esta convocatoria para exigir reparación por los perjuicios ocasionados con el cambio sin previo aviso de la modalidad de pago del PIRMI, la anulación de la ley que empeora el PIRMI y reivindicar una Renta ciudadana garantizada digna y suficiente.

ASSEMBLEA de TRABALLADORS/RES en ATUR de BARCELONA
Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies