aturats 3 desnonaments setmana: Sant Andreu, 9Barris i Z.Franca

Aturats els 3 desnonaments

A la gent solidària….

Divendres 7 de octubre, 8:00h, primer intent de desnonament, carrer Nuestra Señora del Port, 114 – camp Iberia. Convoca Indignats Zona Franca. La persona implicada ha obtingut un pis social … informarem més endavant.
.
Jueves 6 de octubre, en Barcelona a las 8:00h, segundo intento de desahucio, calle La Mina de la Ciudad 41 (metro L3 – Roquetes). ENTIDAD: CAIXA PENEDES. Convoca PAH. Aturat

Martes 4 de octubre, en Barcelona, a las 8:00h, segundo intento de desahucio, calle Gran de Sant Andreu , num. 470 . Metro Torres i Bages. Salida calle Palomar. ENTIDAD: CAJA MADRID. Convoca PAH. Aturat.

Nos vemos!!!

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies