Hem estat a l’Audiència pública de 9barris exigin STOP DESNONAMENTS


Unes 20 persones, convocades per l’Associació 500×20, han recolzat a les families amb problemes d’habitatge a un dels districtes més castigats de Barcelona.

Cada família ha intervingut explicant la seva problemàtica però a més hem exigit que al desembre no hi hagi cap desnonament al barri. Si Barcelona s’ha declarat ciutat lliure de desnonaments volem que ho acompleixin tots i cadascun dels grups municipals.

Finalment davant de la insistència la regidora del Districte, Irma Rognoni, ha accedit a posar un “telefon rojo” per evitar els desnonaments. Malament anem quan demà dia 29 esta previst un desnonament al carrer Rialb.

Si res no evita unes famílies estaran al carrer sense aixopluc. L’ajuntament diu que Serveis SOcials actuarà com cal. HO veurem!!!
NO al desnonament del c/Rialb mentre no hi hagi alternativa per aquestes famílies.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies