suport a inici del judici contra els activistes pacífics del desnonament del Clot

SUPORT ELISEO I VERONICA

Suport encausats/es Clot

Per denunciar la misèria de l’Estat que defensa l’interès privat per sobre de les necessitats de les persones,per dir ben alt que la repressió no aturarà la nostra determinació per organitzar-nos, convoquem

DIJOUS 1 de MARÇ 9,30h a la CIUTAT DE LA JUSTÍCIA
Davant de la repressió, solidaritat i suport mutu!

INICI JUDICI DESNONAMENT del Clot

D’altra banda, el judici pel desnonament del barri del Clot, al juliol del 2011, es va iniciar el passat dia 22 de febrer amb les declaracions del acusats de resistència cívica i pacífica. Un total de quasi 40 persones han estat imputades pels Mossos.
Aquell 25 de juliol del 2011, 12 furgonetes i un helicòpter dels Mossos van desnonar a una familia del carrer Andrade a una familia com si fos una operació contraterrorista. Desproporcionat. Algun membre de la nostra Associació ha estat denunciat per participar de manera pacífica.
Hi ha una declaració de suport als encausats preparada per l’Assemblea del barri de clot que podeu signar.

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari a “suport a inici del judici contra els activistes pacífics del desnonament del Clot”

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies