Valoració: paralitzats tots els desnonaments de març a 9barris

  • Tots els desnonaments coneguts per les organitzacions i entitats socials del Districte han estat aturats al llarg del mes de març.
  • Una valoració positiva amb aspectes també negatius.

Hem vist en general una disminució de gent esporàdica en els desnonaments que ajudava a tenir comitès de recepció molt grans com es va veure a l’inici del moviment 15-M

L’Ajuntament de Districte té una implicació no activa però assisteix a molts d’ells. Si que hi ha una major coordinació amb els Serveis Socials, que fins ara havien estat al marge, i això ha implicat la seva presència i més activitat prèvia per aturar processos. Tot i així, els Serveis Socials no tenen quasi pisos de emergència i diners per ajudar les families.

Les ajudes al lloguer o a pagar la hipoteca han estat retallades i arriben a un nombre molt menor de llars.

Igualment hem de dir que finalment el moviment veïnal comença a donar mostres de major implicació. Tot el moviment veïnal de 9Barris i la FAV de BCN ha donat suport al Manifest que la darrera assemblea de Ciutat Meridiana va aprobar per presentar a l’Ajuntament juntament amb la PAH.

La implicació de l’Avv de Zona Nord – Ciutat Meridiana ha estat cabdal, juntament amb la nostra Associació i també molts cops la PAH de Barcelona, per aturar tots els desnonaments. La solidaritat i la suma esforços continua essent la millor eina per lluitar pel dret a l’habitatge. Es per això que recolzem com una eina eficaç les assemblees contra els desnonaments a Ciutat Meridiana- Zona Nord.

També la PAH-bcn realitza alguna concentració davant entitats financeres culpables del sobreendeutament dels ciutadans amb menys recursos, la qual cosa, és una eina poderosa de denúncia contra la Banca.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies