BCN-nord – Una marxa massiva de 2000 persones per acabar la vaga general del 2012-03-29

La marxa talla la Meridiana, Glòries, Granvia i Aragó en dividir-se en dos columnes fins pg. Gràcia

El comitè de suport a la Vaga General de Nou Barris conjuntament amb els de Sant Andreu i Zona Nord (Trinitat- Ciutat Meridiana-Vallbona) van aplegar finalment més de 2000 persones en arribar a la confluència de l’Avinguda Meridiana amb c/Aragó.

Un èxit d’assistència superior al de la vaga del 2010. A les 15’30 puntualment la columna de Nou Barris a la pça Llucmajor va començar a caminar al temps que també ho feia la de Sant Andreu del Palomar a la pça Orfila. Es van trobar a les 4 a la confluència de la Meridiana i Pg. Fabra i Puig. Durant tot el camí es van anar afegint gent dels barris.

El col·lapse circulatori va ser total al llarg de dues hores doncs la marxa en un to festiu i reivindicatiu va ocupar tota la calçada de la Meridiana per la seva massivitat.

Durant el matí els piquets informatius van informar i circular pels principals eixos comercials i mercats dels barris, així com es va aturar una bona estona l’obertura del “Corte Ingles de Can Dragó”, Mercadona, Caprabo, etc o van tancar portes a primera hora del mati.

Des de les 4 de la matinada a l’inici de les línies de metro L4, L3 i L11 un piquet informatiu del barri sumat al sindical va assegurar que s’acomplien estrictament els serveis mínims.

A Nou Barris cap al tard es varen comença a veure comerços oberts però en general en aquests eixos el petit comerç va respondre positivament a la convocatòria de vaga general reforçant al veïnat i clients afectats per les mesures antisocials de la Reforma Laboral de Rajoy.

Podeu veure un resum molt complet en vídeo del programa la Fleca de Ràdio Resaka fet Per Marta Pujol:

i un d’Alex Silex, un altre de Marta Pujol que cobreixen diferents moments del dia al Districte de Nou Barris i un altre amb la impressionant perspectiva de la massiva columna al seu pas per la Meridiana aquí

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies