Xocolatada i activitats contra la desnutrició infantil a Ciutat Meridiana

Xocolatada i activitats contra la desnutrició infantil a Ciutat Meridiana

Cada dia, centenars de nens de Ciutat Meridiana, i altres barris del districte, són víctimes de la crisi en un dels àmbits que més necessiten per al seu desenvolupament, l’alimentació.

Molts d’ells viuen amb el que recullen els seus pares en els contenidors, i alguns només del que mengen a l’escola, moltes vegades pagats pels propis professors, farts de veure com els seus alumnes es maregen a classe i fins i tot han arribat a perdre el coneixement.

És per això que la Coodinadora d’Assemblees Populars de Nou Barris ha posat en marxa una campanya permanent, en col·laboració directa amb l’Associació de Veïns de Ciutat Meridana, de recollida d’aliments per a pal·liar en la mesura del possible l’abandonament de les institucions cap nostres companys i veïns de la zona nord. Per poder cedir aliments truca al 600.655.974 o envia un mail a 15mnoubarris@gmail.com i anem a buscar-los.

A més, com a part d’aquesta campanya, l’assemblea ha organitzat per al dia dels Innocents -28 de desembre- una tarda per els/les infants de tot Nou Barris a la Plaça Roja de Ciutat Meridiana (L11 Torre Baró) amb activitats, música i una xocolatada en la qual col·laboraran diversos comerços del barri i on et demanem la teva ajuda per recollir llet, xocolata en pols i alguna cosa perquè puguin acompanyar.

També hi haurà un punt de recollida d’aliments i joguines per cedir a l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana, així com als grups que treballen en aquesta zona, per poder ser distribuïts entre les famílies.

28 de desembre de 2012 – 16:30
Plaza Roja (Ciutat Meridiana)

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies