Comunicat de la FAVb amb suport a Ada COLAU al parlament espanyol

Comunicat de la Favb en solidaritat amb Ada Colau i la PAH

Des de la FAVB manifestem la nostra solidaritat amb Ada Colau, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca(PAH) i vocal a la Junta de la nostra Federació, que ahir va comparèixer a Madrid davant la Comissió d’Economia del Congrés dels Diputats per motivar la ILP a favor de la dació en pagament.

En el mateix decurs de la compareixença, el seu president, Santiago Lanzuela (PP), es va insurgir contra el qualificatiu de “criminal” adreçat per la nostra companya al Secretari General de l’Associació Espanyola de la Banca, que acabava de lloar la Llei hipotecària, menystenint ostensiblement el patiment al qual l’actual legislació aboca milions de famílies. Avui, la premsa més dretana de la capital parla de les “amenaces” que Ada Colau hauria proferit quan va dir que una actitud socialment insensible per part dels diputats els faria mereixedors de ser interpel·lats al carrer per part de la ciutadania.

Instigació a la violència? És del tot inútil rebatre aquestes infàmies ….. CONTINUA LLEGINT

La nostra Associació 500×20 dóna total e incondicional suport a les paraules d’Ada Colau que estan rebent a més el suport generalitzat de totes les xarxes socials.

Intervenció Ada Colau a la Comissió parlamentària del Congrés de Diputats

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies