Manifest per la llibertat del company Francisco Garrobo

Demà dissabte 13 abril a les 10h totes a la ciutat de la INjustícia!

El passat dijous 11 d’Abril al matí, el nostre company Francisco Garrobo va ésser detingut al seu domicili pels mossos d’esquadra. Acusat de “danys” a un caixer durant un cercavila en contra dels desnonaments el 14 de Febrer a Nou Barris. Gairebé dos mesos després dels suposats fets, el nostre company porta dos nits a comissaria a espera de declarar davant del jutge.
Privat de les seves llibertats, i arrestat com en èpoques passades, tots sabem quins son els veritables motius de la seva detenció: atrevir-se a senyalar a la banca com a una de les culpables de la situació de misèria en la que vivim.
Els seus propers podem assegurar amb total convicció que el nostre company sempre ha fet ús de la via no violenta i el diàleg a les seves reivindicacions.
Per tots aquests motius, exigim la immediata posada en llibertat sense càrrecs d’en Francisco Garrobo, solidaritzant-nos al mateix temps amb totes aquelles persones que es troben en la mateixa situació o de pitjors, per defensar els seus drets!

PROU REPRESSIÓ
GARROBO LLIBERTAT
PRES@S AL CARRER

————————————————————————————

El pasado jueves 11 de Abril por la mañana, nuestro compañero Francisco Garrobo fue detenido en su domicilio por los mossos d’esquadra. Acusado de “daños” a un cajero durante un pasacalles-manifestación en contra de los desahucios. Casi dos meses después de los supuestos echos, nuestro compañero lleva dos noches en comisaria, a espera de declarar ante el juez.
Privado de sus libertades, y arrestado como en épocas pasadas, todos sabemos cuales son los verdaderos motivos de su detención: atreverse a señalar a la banca como una de las culpables de la situación de miseria en la que vivimos.
Sus más allegados podemos asegurar con total convicción que nuestro compañero siempre ha echo uso de la vía no violenta y el dialogo en sus reivindicaciones.
Por todos estos motivos, exigimos la inmediata puesta en libertad sin cargos de Francisco Garrobo, solidarizándonos a su vez con todas aquellas personas que se encuentran en en las mismas circunstancias o peores, por defender sus derechos.

BASTA de REPRESIÓN!
GARROBO LIBERTAD
PRES@S LIBRES

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies