inèdit: Nou Barris ocupa la pça Catalunya

El passat dijous 9 de maig, un cop acabada la concentració de la pça Sant Jaume, una majoria d’assistents comandats pelr la pancarta del Cap de Guineueta que reclama la seva reobertura va marxar c/Ferran enfilant Les Rambles fins ala pça Catalunya on es va ocupar el carril central i per c/Fontanella els manifestants ens varem dirigir a l’estació de metro de urquinaona per a fer el Jo no Pago!

Aquí teniu les fotos d’un barri lluitador ocupant la pça Catalunya

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies