dissabte 15 a 19h: ATurem Pujades Transport – 17’45 pça Repúblika a 9barris

Dissabte 15 de març

tothom a Sant Jaume contra la pujada del transport public!

 15març_stop pujades

Després de dos mesos de mobilitzacions als barris i ciutats, la Plataforma Stop Pujades Transport convoca una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona aquest dissabte 15 de març a les 19 hores, per deixar ben clara la disconformitat amb el brutal “tarifazo” del preu del transport públic.

És una cita molt important: les administracions han posat a la seva agenda el debat sobre el finançament del transport públic i hem d’enviar-los un missatge contundent des de la ciutadania. Des de Nou Barris Cabrejada recolzem la convocatòria i fem una crida a tot el veïnat a participar-hi i fer difusió.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies