24 maig – Jornada de col·lectius pel dret a l’habitatge

cartell_full_trobada 24 maig_mini

TROBADA PEL DRET A L”HABITATGE

24 MAIG 2014 10h.

Casal 3 Voltes Rebel – pge Urrutia 125

Organitza Associació 500×20

Des de l’Associació 500×20 us convidem a la trobada que encapçala aquest escrit.

Creiem que ja tocava que la gent que estem implicats en la lluita diària contra els desnonaments, ens trobéssim per compartir les nostres experiències i expectatives. Esperem que sigui un matí càlid, rebel i que ens faci créixer a totxs. Hem articulat la reunió de la següent manera:

  1. Experiències de lluites territorials: reptes als que ens enfrontem, objectius assolits, implicació dels afectats, empoderament del precariat, dificultats i avanços en el dia a dia, eines que utilitzem….

  2. Estratègies locals: actuació en la política municipal, ocupacions col·lectives i individuals, taules per l’habitatge, contra la privatització dels habitatges públics i defensa del parc d’habitatge del PMHB, col·laboració amb altres entitats…..

  3. La dimensió jurídica-institucional: una posada en comú de com podem pressionar a la judicatura i a les institucions perquè facin efectiu el dret a l’habitatge. Paper dels serveis socials, oficines d”habitatge, recurs d”Estrasburg, el paper dels advocats, possibles demandes….

  4. Propostes d”acció: Utilitzem inintel·ligència col·lectiva per recolzar les nostres estratègies de lluita: Accions locals: unitàries; pluja d’idees: Visualització de la problemàtica (balconades, plantades) Setmana pel dret a l”habitatge (coincidint amb el dia internacional de l”habitat, el 6 de octubre), propostes de tallers……..

  5. Presentació campanya: L’altre Barcelona, l’altre Catalunya.

  6. Memòria de la trobada. Concreció i calendari dels acords establerts. Creació Xarxa pel Dret a l”Habitatge. Proposta propera reunió.

 Us demanem que envieu el vostre parer sobre els punts a tractar i d’altres qüestions que penseu hauríem de incloure a: xarxapeldretalhabitatge@yahoo.es

jornada_habitatge

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies