batucada dilluns 12 Maig contra els desnonaments a Nou Barris !!

cassolada contra els desnonaments

DRET A L’HABITATGE PER A TOTHOM

¡centenars de llars tenim el mateix problema!

AFEGEIX-TE!!

2013-12-02 audiencia 9barris cabrejada rebutja privatitzacions

DILLUMS 12 DE MAIG DE 10,30 A 13 H. PROTESTA A LA SEU DEL DISTRICTE. PROU DESNONAMENTS A 9 BARRIS. Coincidint amb la reunió del grup d’habitatge de 9 barris on estaran presents la regidora Irma Rognoni y el director del Patronat Municipal de l’Habitatge, Antoni Sorolla, anem a visibilitzar les families que estan pendents de desnonaments i a fer pressió per que es dongui solució a l’emergència habitacional que ens assoleix cada dia. DILLUMS HEM D’ ESSER-HI TOTES, AFECTADES I ACTIVISTES. NOMÈS EL POBLE RESCATA AL POBLE.

La recent sentència del Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg exigeix ​​als nostres governants que no poden fer fora ningú de casa sense una alternativa.

Però la Regidora i l’Oficina d’Habitatge donen habitatge a compte-gota quan no fa cas o mira cap a l’altre costat. Exigim lloguer públic i assequible per a tots! I multes als pisos buits de Bancs i immobiliàries!

CADA DILLUNS 10’30-13 HORES

DAVANT OFICINA HABITATGE DE NOU BARRIS

a la seu de l’Ajuntament

amb el suport de: Associació Veïnes i Veïns de Porta, Associació 500×20, Assemblea Aturats, 15-M i Nou Barris Cabrejada.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies