Associació 500×20 a Vincles de Tv3

“Vincles” és un espai per mostrar com la cohesió social es construeix cada dia a través de vincles personals, petits però forts. Vincles entre persones que, la majoria de vegades, es trenen gràcies a alguna de les 6.000 entitats no lucratives que treballen a Catalunya contra la pobresa i l’exclusió social. Estrena dilluns 16 de maig després del “TN migdia”.

 

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies