Badalona-desahucio hoy 23 julio a 9h – mujer de 60 años vive sola

ATENCIÓN ATENCIÓN!!!!!!!!!!!
DESAHUCIO DE ÚLTIMA HORA EN BADALONA, MAÑANA 23.07.2014 QUIEREN DESAHUCIAR A CARMINA, UNA SEÑORA DE 60 AÑOS QUE VIVE SOLA EN CALLE DON PELAYO 90.

QUEDAMOS EN EL METRO LA SALUT (L10) A LAS 9h

DESDE NOU BARRIS A LAS 8h EN METRO VIRREI AMAT (L5)

Print Friendly, PDF & Email

7 comentaris a “Badalona-desahucio hoy 23 julio a 9h – mujer de 60 años vive sola”

 1. Avui he contactat amb vosaltres al número 698547119, però veig que no val la pena. Per internet sou molt amables, però per telèfono no puc dir el mateix. No crec que penjar, el telèfono, al inici d´una conversa sigui correcte , al igual que no deixar-me dir ni una sola paraula…! Per tenir clar un conflicte… sempre s´ha de coneixa les dues versions. Avui he tingut molt clar que no us interessa.
  Molt coordialment

  Respon
 2. Sembla ser que la tal senyora Carmina es la Sra Carolina. Ella està ocupan l´ anexa del local . Per altre costat , l´ altillo del local està ocupat , de fa poc, per la senyora Pilar i no ser qui més. Les dues són conegudes segons he pogut comprobar . Imagino que ja debeu tenir informació sobre el cas i que de la mateixa manera que veu aturar el procés… ajudareu a que no surti més perjudicada. El que fan aquestes persones és il.legal. Tinc clar, que no necessiteu parlar amb mí, amb persona , perque no heu contactar tal com us vaig surgerir. Espero resposta.
  Coordialment.
  Carmen

  Respon
 3. Ostres ! pobre senyora yo no sabia que era una ocupacio de tota manera hauriem de buscar solucio a la Carmina pero no fent mal a ningu esta clarissimim

  Respon
 4. Esta tal Carmina vive de ocupa en el altillo de un local , de propiedad privada , que fue alquilado hace un tiempo a otra persona, la cual tiene un pleito de desaucio hace aproximadamente 12 meses . Procedimiento que no puede concluirse porque hay personas viviendo dentro. Casos como este me dan mucha pena , però no soy una ONG sinó una jubilada de 77 con una pension miserable. Creo que casos como este no són defendibles.

  Respon
  • Totalment d’acord amb tu Carmen
   si el que dius es veritat no es defendible ni la nostra Associació 500×20 ho defensarà.
   Mai hem recomenat ocupar cap propietat privada de gent normal..
   Es més hem negociat alguns cassos d’ocupació amb particulars que feiaen mes mal que altra cosa.
   Només en els cassos comprobats per nosaltres i contrastats amb Serveis de l’Ajuntament de BDN donem suport a que no hi hagi cap desnonament sense alternativa…
   d’aquesta manera posem la pressio sobre la administració que es la veritable responsable del dret a l’habitatge
   i no com tu dius que un particular faci de ONG…
   Hem aturat el desnonament de Carmina però estem comprobant les dades que ens ha passat
   salutacions

   Respon
   • Molt amables en contestar. Dieu que voleu comprobar les dades i estic conforme, però ja ha passat un any des de que vaig iniciar el desnonament contra la persona a qui sí vaig llogar el local. No conec de res a les persones que ocupen la meva propietat, ni tenia coneixement de que vivien dintre. Aquest desnonament ja ha estat aturat dos cops , una per la assistent social i ara per vosaltres. Aixó vol dir que , durant un temps, tot estarà aturat un altre cop . Està molt clar que ells ho saben , perquè ahir em vaig enterar que estaven col.locant una antena de TV., aixó també podeu comprobar-lo?. M´agradaria molt parlar en persona amb vosaltres, no tinc res que amagar i sí molt que perdre, querquè ho estic passant molt malament amb aquest cas i em sento molt indefensa. Mai a la meva viva m´havia trovat amb una situació tant desagradable. .

    Respon

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies