mani dissabte 30 agost, 18h. la Barceloneta no està en venda!!

la Barceloneta indignada amb el model turístic, especulatiu i massificat.

Ja n’hi ha prou … Barcelona no està en venda !!

salvem casc antic
La Favb crida el veïnatge de tota la ciutat a participar massivament en la manifestació que, el proper dissabte, 30 d’agost, a les 18 hores, anirà des de la Barceloneta a la Plaça de Sant Jaume.

Necessitem solucions efectives i de conjunt. I, un cop més, els Districtes es mostren incapaços de respondre. Senyor Alcalde, s’han acabat les vacances.

MANIFESTA’T amb la Barceloneta

LLOC: pça del Mercat …. entre c/Baluart c/Sant Carles

HORA: 18 hores

Barcelona no està en venda

(declaració de la FAVB)

Aquest mes d’agost, la Barceloneta ha esclatat d’indignació davant els efectes d’un model turístic, especulatiu i massificat, que està esguerrant la vida dels seus barris. No es tracta només de conductes incíviques o de sorolloses borratxeres nocturnes. Irritants, aquests són només alguns dels símptomes d’un fenomen que, de fet, ja està trasbalsant tota la ciutat. Responent als desitjos del lobby hoteler i dels grans operadors turístics, d’immobiliàries, inversors rendistes i poderoses corporacions comercials, l’Ajuntament de Barcelona aposta per un creixement il·limitat del turisme; una expansió que s’està revelant insostenible per a la ciutat, insuportable per als seus habitants… i que està configurant una nova bombolla.
Llegir més >

 

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies