Presentada Taula Habitatge i Emergència Social de Sant Andreu

Aquest dissabte 22, amb la presentació a la plaça Orfila, comença aquest punt de suport al dret a l’habitatge al Districte de Sant Andreu.

2104-11-22 presentacio taula habitatge sant andreu_web1

La Taula té el suport de diverses entitats del barri: les Associacions de Veïnes i Veïns de de Sant Andreu Nord i la del Palomar, de la nostra Asc. 500×20, de Asc. veïnat de Titanic, de Ptac i els partits ICv, EUiA, ERC, PSC.

Associada a la Taula es crea un punt de suport a les famílies amb problemes d’habitatge i emergència habitacional a un local cedit per Avv S.Andreu Tramuntana al pg. Torres i Bages 103 que obrira els dimecres a les 19h.

A l’acte van intervenir Carles i Joaquim presentant l’acte, Sílvia (activista de 500×20 i de l’Asc. Veïnat del Titanic) i Salva que va fer una radiografia de la situació de l’habitatge a la ciutat i les possibles alternatives a l’emergència habitacional.

Lloc d’acollida i assemblea de famílies: Dirigirse a Taula de l’Habitatge i l’Emergència Habitacional a Avv Sant Andreu -Tramuntana Lloc: Passeig Torras i Bages, 103 · tel 932 740 334 tots els dimecres a 19 hores. Metro: Línia 1, vermella (Torres i Bages).

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies