#MaGorettiEsQueda, aturat desnonament, esperem solucions de l’Ajuntament

magoretti

La companya MªGoretti amb una depressió de segon grau que l’acompanya fa molts anys ha respirat tranquila momentàneament aquest mati. A les 09,50 dos Mossos d’Esquadra han comunicat als nostres companys que porten el cas que el desnonament estava aturat.

La Comissió judicial ni tant sols s’ha dignat venir a parlar i entregar el document perceptiu que el desnonament està aturat. Se gurament després del soroll mediàtic del cas alguna trucada de molt amunt ha aturat el cas que estava fent-se una bola de neu que acompanyava el dia més fred de l’hivern.

Però com sempre aquestes coses, mal fetes, no acaben de moment bé. MªGoretti ni les solidàries que l’acompanyen no tenen la seguretat de que acabi amb una atenció com cal. Com deia Rafael, un jubilat que compasivament la visitava i li portava menjar “… ha hagut molta negligència de Serveis Socials, estava totalment abandonada, s’hagues pogut morir d’inanició sola al pis… ”

Més d’un centenar de persones al desnonament.

MªGoretti ha confesat al company Toni TALLADA de 500×20, que porta el seu cas que aquesta nit no havia pogut dormir. Toni li ha explicat que decenes de persones estaven a baix per aturar el desnonament i ha arrancat a plorar.

La nostra Associació vol agrïr elsuport de la gent solidària, del suport de la PAH i de partits com ICv-EUiA i Podem de Nou Barris i persones com Ada Colau de Guanyem que ha estat tot el desnonament amb nosaltres.

La Síndrome de Sensibilitat Química Múltiple, no és una enfermetat reconeguda, pero Maria està impossibilitada fins i tot per sortir al carrer. Quan ens va demanar ajuda des del Facebook de 500×20 estava en una situació limit, fins i tot sense menjar.

Ara exigim responsabilitats a l’Àrea de qualitat de Vida, sr Angel Miret i als Cap de Serveis Socials, doncs un cas així no deuria haver passat mai: viu sola, capa ajuda pública i un pis e n un estat lamentable. Exigim respostes perquè fins que no hi hagi una alternativa estable #MaGorettiEsQueda

 

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies