L’Associació 500×20 rep el premi 2015 a la convivència de NouBarrisAcull

Certamen per a la convivència i la cohesió social 2015

Des de fa anys l’entitat NouBarris Acull, pionera en l’ajuda a nouvinguts al districte, realitza aquest certamen que premia el treball d’entitats com la nostra envers la convivència ciutadana.

Per a la nostra Associació ha estat una tasca fonamental vers als nouvinguts que per desconeixement (de la llengua, de les lleis, de finances, de costums, etc)han estat estafats per la bombolla immobiliària generada per les entitats financeres.

Quan l’atur ha arribat a quotes elevades, la manca de recursos de centenars de families del districte, ha fet esclatar l’emergència habitacional als barris. La manca de recursos per pagar l’habitatge ha significat  negar un dret fonamental de tota persona, reconegut per tots els trasctats nacionals i internacionals subscrits i signats per l’Estat español. La violència immobiliària ens ha empés a la mateixa lluita des del any 2005 quan varem iniciar l’Assemblea pel Dret a l’Habitatge.

Agraïm a la gent que s’ha fixat en el nostre treball des de fa anys. Un treball que no ha mirat colors ni llengües a l’hora de mostrar la solidaritat entre ciutadans del món.certamen convivenciaUs esperem…

DIA dijous 17 desembre

HORA a les 18,30

LLOC: Local Xarxa 9BarrisAcull / Via Favencia 288 A / metro Roquetes

El passat dia 18 es va realitzar la Festa del Certamen amb la participació de membres de 500×20 entre ells la seva presidenta, SIlvia Gimenez i alguna familia com la de Jorge un gran activista del dret a l’Habitatge.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies